020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Maffia Moorddiner Amersfoort

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 15 personen
  • 3,5 uur
  • €55,00 p.p. (incl. BTW)

Met jouw vrijgezellengroep ben je klaar voor een verrassend uitje! Ons spannende Maffia Moorddiner in Amersfoort is een echte aanrader! Bij ons bloedstollende Maffia Moordspel maak je kennis met de donkere wereld van maffiosi zoals de beruchte Don Vito Corleone en de illustere Donnie Brasco. Mysterie, complotten en levensgevaarlijke spelletjes spelen zich vanavond af! Wij bieden een onvergetelijk vrijgezellenuitje voor jou en jouw vriendengroep. Maak een uitstapje in Amersfoort en praat daar nog jaren over na!

Natuurlijk hebben wij een culinaire toplocatie in het hart van Amersfoort geregeld. In het knusse centrum hebben wij voor jouw groep een sfeervolle ruimte geregeld. Terwijl je rustig van je eerste drankje geniet, is het al zover! Met veel machtsvertoon verstoren onze ‘rechercheurs’ de rust. Onze topagenten zullen jou en jouw gezelschap eens flink aan de tand voelen! Een van de familieleden van de Altobello’s is namelijk op brute wijze omgebracht! Deze heftige moord in koele bloede vond ook nog eens plaats in Amersfoort; precies op de locatie waar jij jouw vrijgezellenfeest houdt! Een paar van jouw vrienden of vriendinnen worden aangewezen en apart genomen. Door middel van specifieke aankleding en bepaalde voorwerpen worden zij getransformeerd tot verdachte maffiosi. Nu is het zaak om in het Maffia Moordspel te achterhalen wie van hen deze moord pleegde? Misschien weet jij als eerste uit te vogelen wat het wapen van de moord was? En wat was nu eigenlijk het motief?

Tussen elke spelronde door komen jullie ook flink aan je trekken. Jouw vriendengroep wordt namelijk getrakteerd op een overheerlijk drie gangenmenu. Want de combinatie van spelvreugde, gezelligheid en lekker eten maken dit toparrangement in Amersfoort compleet! Voor elke gang kies je uit drie varianten. Zowel voorgerecht als hoofdgerecht bestaan uit vis-, vlees- of een vegetarisch gerecht. Ook met eters met dieetwensen houden wij natuurlijk rekening!

We lopen tegen het einde van jouw vrijgezellenfeest en gaandeweg wordt duidelijk wie de dader is. De nare schurk die deze ongekende moord heeft gepleegd kan er niet meer onderuit! En reken er maar op dat deze crimineel direct in de boeien wordt geslagen! Het winnende team is het team dat de schuldige misdadiger als eerste heeft aangewezen. Deze teamleden zijn nu geslaagd als topdetective en ontvangen een eervolle prijs!

Deze totaalaanpak van GET Events maakt dat dit bloedstollende Moordspel plus topdiner een van de mooiste vrijgezellenuitjes in Amersfoort is!

Inclusief:
– Zaalhuur locatie Amersfoort
– Professionele acteurs/actrices
– Spelmaterialen van het Moordspel
– Compleet verzorgd 3-gangen menu
– Prijsje voor team met winnaars
– BTW