020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hou van Holland High Tea Amersfoort

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2,5 uur
  • €42,50 p.p. (incl. BTW)

Maak je borst maar nat! Dit is ons zinderende Hou van Holland High Tea Spelprogramma in Amersfoort. Maak van je vrijgezellenparty een happening vol Hollandse gezelligheid! Met het Hou van Holland High Tea combineer je een geweldig spelprogramma met een overheerlijke High Tea. Dus vier je vrijgezellenfeest met ons op deze sfeervolle locatie in Amersfoort.

Neem plaats aan de rijkelijk gedekte tafels in de High Tea Room. Onze hartelijke Quizmaster staat klaar om jouw groep te verwelkomen. Deze ervaren Quizmaster maakt een groepsindeling en start met een wervelende uitleg van de spelregels van het Hou van Holland spelprogramma. De hilarische Holland-strijd kan nu losbarsten! Samen met je vrienden of vriendinnen beleef je onvergetelijke uren hier in Amersfoort!

Hou van Holland Spelprogramma
Uitdagende en spannende rondes volgen elkaar in hoog tempo op. Tussen deze afwisselende spelrondes kun je lekker bijpraten en lachen terwijl je ondertussen wordt voorzien van allerlei drankjes en lekkernijen. Want, gedurende onze High Tea in Amersfoort kom je zeker wel aan je trekken. Wat dacht je van al die belegde broodjes, feestelijke scones en de meest bijzondere zoetigheden die op tafel komen?

Het Hou van Holland Spelprogramma is gezellig, sfeervol en enorme gevarieerd. De uitdagende thema’s zijn vermakelijk en divers. Zo speel je bijvoorbeeld een ronde ‘algemene kennis’ of de muzikale ronde. Maar voor de wijsneuzen uit jouw groep hebben we ook een uitdagende spellingsronde! Ondertussen laat je gezelschap zich lekker verwennen met thee en lekkernijen. GET Events zorgt ervoor dat alles perfect verloopt bij dit succesvolle Hou van Holland Spelprogramma in Amersfoort.

Tegen het einde van het spel neemt de spanning toe. Want na afloop weten we in welk team de terechte winnaars zitten! Wie zijn de grootste Holland-kenners van jouw groep? Welk team kronen wij tot kampioen van Amersfoort?

Deze spetterende Hou van Holland High Tea Amersfoort is ideaal als vrijgezellenfeest of vriendenuitje!

Hou van Holland High Tea Amersfoort is inclusief:
– Ervaren en geroutineerde Quizmaster
– Uitgebreide High Tea op locatie
– Hou van Holland Spel en spelmaterialen
– Hoofdprijs voor kampioensteam
– Zaalhuur locatie Amersfoort
– BTW