020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Popquiz Speldiner Amersfoort

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €55,00 p.p. (incl. BTW)

Jouw vrijgezellenuitje in Amersfoort wordt dit jaar een groot feest! Het Popquiz Speldiner in Amersfoort is het perfecte arrangement om dit feest te vieren. Zoek niet verder want het ideale speldiner voor jouw vriendenuitstapje, vrijgezellenfuif of ander groepsuitje is hierbij gevonden! Ons sfeervolle Popquiz Speldiner in Amersfoort is een entertainende muzikale topquiz! Natuurlijk wordt deze happening omlijst door een overheerlijk drie gangen-menu. De wervelende spelrondes van deze  sfeervolle Popquiz spelen we tussen de smakelijke gerechten door. Je wordt ondergedompeld in de bekende tunes en songs uit de jaren 60, 70, 80 en 90. Voor de actuele kenners zijn ook de hits van nu van de partij.

Wie van jouw vrienden en vriendinnen kan geen enkele titel onthouden en wie is een wandelende popencyclopedie? Sta versteld van jouw muzikale kennis of juist gebrek aan kennis… Het wordt sowieso nostalgisch en oergezellig bij dit vrijgezellenuitje in Amersfoort!

Popquiz Amersfoort
Leer onze ”Pop Quizmaster” kennen. Deze spelleider is grappig, professioneel en ervaren. Deze goedlachse Quizmaster zal bij aanvang dit feestje jouw gezelschap opdelen in fanatieke teams. Deze strijdvaardige teams vechten vandaag een hilarische muzikale strijd uit. Laat je door onze sympathieke Quizmaster overladen met uitdagende vragen over nostalgische tunes en herkenbare muziekfragmenten. Natuurlijk komen vanaf de sixties de hoogtijdagen van elk decennium voorbij. Je begint het spel met de algemene kennisronde. Een mogelijke vraag in deze introductieronde: ‘weet je in welk jaar Holland het songfestival won?’. Maar deze kun je ook verwachten ‘Hoe heette de overbekende Zangeres Zonder Naam in het echt?’ Met elk juist antwoord scoort jouw team punten. Doe een gooi doen naar de hoofdprijs van de Popquiz in Amersfoort! Ook veel gehoorde tv tunes komen vanavond voorbij. Zit er op dat gebied een specialist in jouw team?

Saamhorigheid en gezond fanatisme staan vandaag centraal. Samen beluister je kostbare muziekfragmenten en haal je samen met je vrienden en vriendinnen mooie herinneringen op. Onze sfeervolle Popquiz Speldiner in Amersfoort is afwisselend en biedt jouw gezelschap veel herkenbaarheid en lol.

Ons onderhoudende Popquiz Speldiner in Amersfoort is te boeken voor bijvoorbeeld: vrijgezellenfeesten, vriendenuitjes en of andere groepsuitstapjes. Voor elke datum naar wens kun je dit muzikale topuitje bij ons boeken. Velen zijn jullie voorgegaan en hadden de tijd van hun leven!

Inclusief:
– Professionele Pop Quizmaster
– Compleet verzorgd 3 gangen menu
– Spelprogramma Popquiz Amersfoort
– Hoofdprijs voor het beste team
– Spelmaterialen Popquiz
– Zaalhuur Amersfoort
– BTW

Tip! Onze Popquiz kun je ook los bij ons aanvragen. Je kunt de Quiz bijvoorbeeld ook spelen zonder diner en eventueel op een andere locatie naar eigen keus. Meer informatie of een offerte kun je opvragen bij een van onze sympathieke eventplanners.