020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Tapas Tour Amersfoort

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Jouw vrijgezellenfeest wordt een Tapasfeest in Amersfoort! Wij hebben een fantastisch pakket samengesteld voor jou en je vrienden en vriendinnen. Wat dacht je van lekker eten en gezellig wandelen met de Tapas Tour in Amersfoort? Verbaas je over de verrassende restaurants die wij voor deze sfeervolle tocht hebben uitgekozen. Beleef het historische Amersfoort vandaag met een zuidelijke twist. Dit toparrangement voert jou en je gezelschap langs het allerbeste wat Amersfoort te bieden heeft.

Hoe ziet deze Tapas Tour er precies uit? Wij koppelen drie bijzondere wandelingen aan drie knusse tapasrestaurants in het prachtige stadshart van Amersfoort. Onze geslaagde Tapas Tour is de perfecte uitstap voor jouw vrijgezellenuitstap of vriendenuitje.

Onze Tapas Tour Amersfoort gaat van start vanaf een van de sfeervolle pleintjes die Amersfoort rijk is. Een sympathieke topgids staat je op te wachten om jullie de weg te wijzen. Tijdens de uitgekiende wandelingen zal deze goedlachse gids jouw gezelschap onderhouden met leuke en interessante verhalen over Amersfoort en haar historie. Jouw vriendengroep hoort vandaag veel grappige weetjes en boeiende anekdotes over deze historische stad. Deze verhalen en het plezier onderling maken deze beleving compleet. Zo is de Tapas Tour Amersfoort niet alleen gezellig en sfeervol, maar ook boeiend en gevarieerd!

De eerste wandeling begint in de binnenstad en leidt je naar het eerste knusse restaurant. Daar geniet je van een bijzonder smakelijk voorgerecht. Een ruime variatie aan hapjes komen op tafel en dit is nog maar het begin! Maak vandaag kennis met bekende en minder bekende tapasgerechten. Met vegetariërs of specifieke dieetwensen houden wij natuurlijk rekening. De gevarieerdheid van de hapjes zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is.
Na een tweede nostalgische wandeling door Amersfoort belanden we in een ander verrassend restaurant. Daar kun jij je tegoed doen aan het hoofdgerecht. Dat geeft weer gelegenheid om lekker bij te kletsen over alles wat jullie hoorden en zagen tijdens de heerlijke wandelingen.
Onze slotwandeling van de Tapas Tour Amersfoort is net zo bijzonder als de eerste twee. Als afronding wordt jouw gezelschap bij het laatste Mediterraanse restaurant beloond met een nagerecht. Voldaan van de prachtige wandelingen ben je immers wel klaar voor dit voortreffelijke dessert. Wat is het toch fijn om samen met je vrienden Bourgondisch te genieten in Amersfoort.

We geven je een beeld van de mogelijke opbouw van jouw vrijgezellenuitje. Hieronder vind je een schema die je als voorbeeld kunt zien. Starttijd of andere bijzonderheden kunnen naar wens worden aangepast.
17:00 Wandeling
17:45 Voorgerecht bij Restaurant I
18:30 Wandeling
19:00 Hoofdgerecht bij Restaurant II
20:00 Wandeling
20:45 Nagerecht bij Restaurant III

Laat de organisatie van jouw groepsuitje over aan de kenners van GET Events. Wij nemen jouw gezelschap mee op een Mediterrane reis door het onvergetelijke Amersfoort. De Tapas Tour Amersfoort is een succesvol en sfeervol uitstapje bij uitstek!

De Tapas Tour Amersfoort is inclusief:
– Professionele stadsgids(en) Amersfoort
– Beproefde wandelroutes Amersfoort
– Bezoek aan 3 tapas-restaurants
– 3-gangen diner
– BTW