020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Crazy 88 Walking Dinner

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Maak van je vrijgezellenfeest een knotsgekke happening. Heb je zin in hilariteit en absurditeit gecombineerd met lekker eten? Zoek niet verder, dit is het! Bij dit toparrangement in Amersfoort combineren wij het ludieke Crazy 88 Citygame met heerlijke gerechten in verschillende restaurants in het knusse stadshart van Amersfoort.

Samen met je vrienden en vriendinnen geniet je van een heerlijk 3 gangen menu. Je bezoekt drie verschillende toprestaurants en bij elke locatie word je verrast met een heerlijk gerecht. Een smakelijk voorgerecht, een uitgebreid hoofdgerecht en een onovertroffen dessert. Tijdens je wandelingen, van het ene restaurant naar het andere, speel je het Crazy 88 spelprogramma.

Gekke en grappige opdrachten moeten binnen een vastgestelde tijd in het centrum van Amersfoort volbracht worden. Van onze ervaren en goedlachse Spelbegeleider ontvang je de nodige spelmaterialen. Elk team krijgt een eerste waanzinnige opdracht mee en duikt de straten van Amersfoort in. Na afronding van de opdracht, bel je onze Crazy-spelleider, voor de volgende maffe opdracht! Na voltooiing van de opdracht ontmoeten alle teams elkaar bij het eerstvolgende restaurant om lekker bij te praten. En natuurlijk om te genieten van de lekkernijen die smaakvol worden opgediend!

Hoe weten we wie de opdrachten het beste uitvoert? Wij geven elk team een digitale camera mee. Zo kan alles worden vastgelegd en heb je later ook nog plezier bij het terugkijken van deze volslagen gestoorde happening in Amersfoort. Wie slaagt er in om de polonaise te dansen met een aantal wildvreemde voorbijgangers? En wie slaagt er in om met a-capella liedjes op straat geld te verdienen? Wij geven je deze voorbeelden, maar het kan nog dwazer! Dus wacht niet en maak het zelf mee. Jouw vrijgezellenuitstap of groepsuitje kan nu al niet meer kapot!

Crazy Walking Dinner Amersfoort is inclusief:
– Spelbegeleiding
– 3 gangen menu
– Digitale camera en spelmateriaal
– Prijsuitreiking beste Crazy-team
– BTW

* Ons Crazy Walking Dinner organiseren wij niet enkel in Amersfoort, maar in het hele land. Wil je dit uitje in een andere stad spelen? Bel ons voor meer info of een offerte.
* Is het Crazy Walking Dinner jou iets te gortig, maar zoek je wel zoiets? Kijk dan bij de Tapas Tour, de Walking Dinner Amersfoort of een van onze speldiners!