020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Hou van Holland Speldiner Amersfoort

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €55,00 p.p. (incl. BTW)

Samen met vrienden en vriendinnen beleef je het Hou van Holland Speldiner in Amersfoort. Kies voor de ideale combi van lekker eten en een sfeervol topspel! Met dit Speldiner in Amersfoort ga je gegarandeerd een gezellige en hilarische avond tegemoet. Bereid je voor op een geweldig groepsuitje met het Hou van Holland Speldiner in Amersfoort!

Hou van Holland Speldiner Amersfoort
Bij aanvang van je vrijgezellenuitstap worden jullie warm onthaald in een van de fijnste restaurants van Amersfoort. Onze sympathieke en goedlachse Quizmaster wacht jou op om deze fantastische avond in te luiden! Na het doorgeven van jouw gerechten naar keuze, zal onze ervaren Quizmaster het spel inleiden. Met een wervelende uitleg word je voorbereid op het oergezellige Hou van Holland Speldiner in Amersfoort.

De groep wordt verdeeld in fanatieke en concurrerende team. Tijdens dit ultieme vrijgezellenfeest wordt het beste in jezelf omhoog gehaald. Goede of fouten antwoorden zullen de nodige hilariteit en applausjes teweeg brengen bij het Hou van Holland Diner in Amersfoort. Met een grote variatie aan spelrondes wordt jouw kennis over ons kikkerlandje getest. Algemene kennis, feitenkennis en muzikale kennis, ze komen allemaal voorbij en worden flink op de proef gesteld. Ook het uitbeeldingsvermogen van jou en je gasten worden lekker uitgedaagd…

Ons uitgekiende Hou van Holland Speldiner in Amersfoort speel je tussen de dinergangen door. Bij dit toparrangement komt niemand tekort en wordt het volop genieten. Ook voor eventuele vegetariërs hebbe wij voldoende keuze. Laat je door ons in de watten leggen…

Het team met de meeste punten mag zich de glorieuze winnaar noemen! Zij ontvangen niet alleen de eeuwige roem, maar ook een leuk prijsje… Speel het Hou van Holland Spel in het knusse Amersfoort en geniet!

Ons Hou van Holland Arrangement in Amersfoort is de perfecte invulling voor jouw vrijgezellenfeest of ander groepsuitje!

Inclusief:
– Sympathieke en ervaren Quizmaster
– Gevarieerd drie gangen menu
– Spelmaterialen Hou van Holland Spel
– Prijs voor het kampioensteam
– BTW

Tip! Het Hou van Holland Diner wordt niet enkel in Amersfoort gehouden, maar in heel Nederland. Voorkeuren voor een speelstad of een specifieke locatie, laat het ons weten. Je kunt ons telefonisch of per mail bereiken. Onze behulpzame eventplanners geven je graag meer informatie of ontvang een offerte op maat.

Tip! Wil je een ander te gek speldiner? We hebben een uitgebreid en gevarieerd aanbod van toparrangementen. Kijk maar eens bij onze dinnergames, Popquizdiner, Moorddiner of andere uitjes!