020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Comedy Diner Amersfoort

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 20 personen
  • 3,5 uur
  • €50,00 p.p. (incl. BTW)

Jouw vrijgezellenfeest wordt een feest van de lach! Samen met je vrienden of vriendinnen ga je een avond vol hilariteit, gezelligheid en smakelijk eten tegemoet! Met ons Comedy Diner in Amersfoort verzeker je jezelf van een sfeervol en gedenkwaardig arrangement.

Hilarisch bedrijfsuitje Amersfoort
In een knus restaurant in het hartje van Amersfoort staan de tafels sierlijk gedekt voor jullie klaar. Wat je vanavond kunt verwachten is een overheerlijk 3-gangen diner. Bij dit topmenu komt iedereen aan zijn trekken. Eters met speciale wensen (vegetarisch of dieet) hebben ook ruime keuze. Heerlijk Bourgondisch genieten en gezelligheid staan centraal bij het Comedy Diner. Zo kun je lekker bijkletsen met je vrienden of vriendinnen in de fijne ambiance van dit  Comedy-arrangement in Amersfoort.

Na de laatste gang van het diner beginnen we aan de lang verwachte climax van jouw vrijgezellenfeest. Verrassende profcomedians bezoeken de ruimte voor een show vol lach en hilariteit. De kaakspieren van jou en je gezelschap doen overuren. De grappen en lachsalvo’s volgen elkaar in hoog tempo op. De snedige oneliners, bizarre anekdotes en de fantasierijke verhalen van onze Stand Up Comedians bezorgen iedereen de slappe lach. En geheid dat een van onze topcomedians iemand uit jouw groep extra ‘in het zonnetje’ zet. Hilariteit alom dus!

Pak je kans om je vrienden en vriendinnen te verrassen met dit feestelijke vrijgezellenuitje die zijn weerga niet kent. Boek nu het geweldige Comedy Diner in Amersfoort en beleef het!

Inclusief:
– Zaalhuur locatie Amersfoort
– Technische faciliteiten
– Compleet verzorgd 3-gangen diner
– Enerverende Comedy Show met comedy-toppers
– BTW

Let op! Onze wervelende Comedy Show kan je ook bestellen zonder diner. Onze Comedy Show kan ook op een locatie naar keuze of in een andere stad dan Amersfoort.
Tip voor anderstaligen! Heb je Engelssprekenden vrienden in jouw groep? Niets aan het handje! Wij leveren onze Comedy topshow ook op met professionele Engelstalige comedians!