020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Ontmasker de Trol Speldiner Amersfoort

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €55,00 p.p. (incl. BTW)

Pas op en wees op je hoede bij ons Ontmasker de Trol speldiner in Amersfoort. Op zoek naar een spannend en onvoorspelbaar vrijgezellenfeest in Amersfoort? Zoek niet verder, want dit is het! Tijdens dit hilarische uitstapje mag je jouw vrienden niet vertrouwen! Ons bloedstollende Ontmasker de Trol Speldiner bezorgt jou en je vrienden of vriendinnen een toptijd in Amersfoort. Je zult merken dat bij dit heerlijke arrangement jouw tafelgenoten slinkser en gewiekster zijn dan ooit! Wil je een sfeervol vriendenuitstapje en hou je van verrassing dan is dit spelarrangement in het hart van Amersfoort een absolute must!

Spannend speldiner in Amersfoort
Onze hartelijke spelbegeleiders heten jullie welkom in een bijzonder restaurant in het knusse Amersfoort. Er staat een sfeervolle privéruimte met gedekte tafels voor je klaar. Alles is aanwezig om van jouw vriendenuitje een onvergetelijke topavond te maken.

Er volgt een wervelende introductie van het Ontmasker de Trol Spel Amersfoort. Elke deelnemer krijgt binnen het eigen team een specifieke rol toegewezen. En, last but not least; elk team krijgt ook een eigen  ‘Trol’ toegewezen! Maar dit blijft natuurlijk tot het allerlaatste moment geheim… Na diverse spelrondes met uitdagende opdrachten kom je gaandeweg steeds dichter bij de onthutsende waarheid.. En tussen de spelrondes door is het op en top genieten van de heerlijke gangen van het voortreffelijke diner.

Hou je vast: een serie van gewaagde opdrachten komen op jou en jouw groep af. Creativiteit, samenwerking en tomeloze inzet kunnen van jouw team winnaars maken. Zorg dat jouw team de meeste punten haalt en pak die prijs! Maar pas wel op voor die dekselse Trol! Deze infiltrant gaat namelijk zogenaamd ‘per ongeluk’ jullie opdrachten saboteren. Het is dus opletten geblazen bij dit geniepige Speldiner in Amersfoort. Stel je voor! Misschien is jouw goedlachse tafelgenoot wel die vervloekte Trol…

En natuurlijk word je samen met jouw vrienden of vrienden flink verwend. Een gevarieerde keuze aan voorgerechten, hoofdgerechten en overheerlijke desserts worden smaakvol geserveerd. Vegetariërs of tafelgenoten met dieetwensen komen door de ruime keuze ook aan hun trekken. Ons Ontmasker de Trol Speldiner in Amersfoort is het arrangement voor jouw vrijgezellenfeestje of vriendenuitje. Dus aarzel niet en schakel GET Events in!

Inclusief;
– Zaalhuur
– Compleet verzorgd 3-gangen menu
– Ontmasker de Trol Spel en spelmaterialen
– Ervaren en professionele spelleiding
– Prijs voor het beste team
– BTW