020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moordlunch Amersfoort

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2,5 uur
  • €42,50 p.p. (incl. BTW)

Dit restaurant in Amersfoort is ‘the place to be’ voor jou en je vriendengroep. Op deze locatie ga je namelijk het spannende Moordspel spelen en ondertussen genieten van een toplunch!
Gedurende het bloedstollende Moordspel moet je jouw vrienden maar even niet vertrouwen. Ga voorzichtig te werk want je weet niet wie van jouw groep een slecht geweten heeft! Krijg de onderste steen boven en ontrafel het mysterie van deze mysterieuze moord…
Met deze boeiende Moordlunch maak je het vrijgezellenuitje of groepsuitstapje extra bijzonder.

Verloop van onze Moordlunch Amersfoort
Kom binnen in dit knusse toprestaurant in Amersfoort. Neemt plaats aan onze feestelijke tafels. Klets onder het genot van een drankje lekker bij met je vrienden of vriendinnen. Maar pas op! Want nu slaat het noodlot toe! Rechercheurs vallen plotseling de eetgelegenheid binnen en onthullen dat hier een brute moord is gepleegd. Een paar van jouw groepsgenoten worden gesommeerd om met deze agenten mee te gaan… Deze verdachten worden door wat uiterlijke aanpassingen en rekwisieten nog verdachter gemaakt. Nu is het aan de rest van jouw groep om te achterhalen wie van deze verdachten de echter dader is. Gebruik je meest gewiekste en gehaaide ondervragingstechnieken om de waarheid boven tafel te krijgen.

Natuurlijk maken wij je vrijgezellenuitje in Amersfoort compleet door je tijdens deze Moordlunch flink in de watten te leggen. Jouw groep zal bij dit Moordspel-arrangement uitvoerig kunnen genieten van alle dranken, broodjes en andere heerlijkheden. Tussen de nevelen van mysterie door bedienen wij je met een verrassende High Tea. Deze lunch bestaat uit smakelijk belegde broodjes, feestelijke scones en andere zoetigheden. Ook is er een ruime keuze uit diverse theesoorten en andere drankjes.

Inclusief:
– Het complete Moordspel
– Privé-ruimte & locatiekosten Amersfoort
– Een smakelijke & uitgebreide High Tea
– Diverse thee, koffie en jus d’ Orange
– Acteurs en/ of actrices
– BTW

Tip! Heb je niet het aangegeven minimum deelnemers? Geen punt. Je kunt ook betalen voor het minimum aantal en dan leveren wij dit top-arrangement evengoed!

Tip! Heb je een andere speellocatie op het oog voor je vrijgezellenfeest? Dat kan! Ook bieden wij het Moordspel los aan, dus zonder lunch. Bel of mail ons gerust. Onze sympathieke eventplanners staan je graag te woord met advies of een mooie offerte.