020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Moorddiner Amersfoort

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €55,00 p.p. (incl. BTW)

Je vrijgezellenfeest is pas compleet met het bloedstollende Moorddiner in Amersfoort! Onze mensen van GET Events bezorgen jou en je vrienden een geweldig speldiner. Maak van je vrijgezellenuitstap of groepsuitje een onvergetelijke dag met dit waanzinnige Moordspel. Tussen de drie gangen van een gevarieerd diner speel je samen met jouw gezelschap de spannende spelrondes van het Moordspel in Amersfoort..

Onze sympathieke spelleiders ontvangen jou hartelijk in het knusse centrum van Amersfoort. Op een mooie locatie verwelkomen wij jouw groep met een heerlijk drankje. Daarna buig jij je samen met je vrienden of vriendinnen over een raadselachtige moordzaak die vandaag centraal staat in Amersfoort. Wie van jouw groep is een topdetective en wie lukt het om met snedige verhoormethodes de mysteries van dit Moordspel te ontrafelen? Stel de meest doordachte en gewiekste vragen en kom zo steeds dichter bij de onthutsende waarheid. Maar wees wel op je hoede, want tijdens dit Moorddiner in Amersfoort is werkelijk niemand te vertrouwen. Je denkt dat een goede vriend of vriendin naast je zit, maar misschien is dat wel de moordenaar!
Ons Moorddiner in Amersfoort is een van onze toparrangementen en een gegarandeerd succes!

Moorddiner Amersfoort Spelverloop 
De sfeervolle avond begint goed in ons gezellige restaurant in Amersfoort. Je kletst wat bij en geniet van een drankje. Maar als donderslag bij heldere hemel vallen een paar ‘agenten’ de ruimte binnen. Geheel onaangekondigd doen deze rechercheurs een heftige mededeling. Er is in Amersfoort een  brute moord gepleegd en zij zoeken de daders in het restaurant waar jij jouw vrijgezellenfeest houdt. Een aantal van jouw tafelgenoten worden als verdachten aangewezen en meegenomen. Zij keren weer terug aan tafel met diverse uiterlijke aanpassingen en voorzien van verdachte rekwisieten. Zo als je ziet hebben wij deze dubieuze figuren nog dubieuzer gemaakt… In verschillende teams vol deskundigen gaan jullie aan deze moordzaak werken. Het eerste team dat de zaak oplost wint de onvermijdelijke hoofdprijs van het hilarische Moordspel in Amersfoort!

Dit Moorddiner in Amersfoort is het ideale vrijgezellenuitje om je ongebreidelde fantasie vrij baan te geven. Leef je uit als verdachte of als gehaaide inspecteur. Dit fantastische Moorddiner in Amersfoort is een happening vol spanning en verrassing.

Ons Moorddiner in Amersfoort is bij uitstek geschikt als gezelschapsuitje en vrijgezellenfeest.

Inclusief:
– Ervaren acteurs
– Drie gangen diner
– Spelprogramma Moordspel
– Prijs voor beste team
– Spelmaterialen Moordspel
– Zaalhuur
– BTW

Belangrijk! Bij een kleinere groep dan het minimaal aantal vereiste deelnemers, kun je dit event evengoed boeken. Bent je bereid om te betalen voor het minimale aantal deelnemers, dan kan je het Moorddiner Amersfoort ook boeken!
Tip! Wil je het Moorddiner houden in een andere locatie of stad? Geen punt. Het Moordspel leveren wij ook op maat en is ook te boeken zonder diner of op een locatie naar keuze. Bel of mail ons gerust voor meer informatie en alle mogelijkheden.