020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Walking Dinner Amersfoort

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3,5 uur
  • €60,00 p.p. (incl. BTW)

Zoek je een gezelligheid uitje voor jou en vrienden of vriendinnen. Dan is onze Walking Dinner in Amersfoort een uitstekend arrangement. Combineer plezierig samenzijn met Bourgondisch genieten in het historische Amersfoort. Jouw gezelschap gaat tussen een drietal schitterende wandelingen genieten van diverse overheerlijke gerechten en drankjes. Deze culinaire hoogstandjes krijg je geserveerd in drie verschillende knusse restaurants in Amersfoort. Het Walking Dinner in Amersfoort is een perfecte manier om je vrijgezellenfeest in stijl te vieren. Geniet samen met jouw gasten en wandel met ons mee!

Walking Dinner Amersfoort
In de mooie binnenstad van Amersfoort wacht onze hartelijke gids jullie op. De sfeervolle Walking Dinner in Amersfoort gaat van start. Het wordt een heerlijke avond vol met onvergetelijke wandelingen, heerlijke hapjes en eindeloze gezelligheid.

Bij eerste wandeling van het Walking Dinner Amersfoort kom je langs een paar zeer bijzondere plekken van Amersfoort. Je zult merken dat deze indrukwekkende stad een stad is vol boeiende bezienswaardigheden. Laat je meevoeren door de grappige en meeslepende verhalen van onze topgids. Aangekomen bij het eerste restaurant kun je kiezen uit een drietal smakelijke voorgerechten. En maak je geen zorgen, want vegetariërs of groepsgenoten met dieetwensen hebben ook voldoende keuzemogelijkheden. Na het bijkletsen en het voorgerecht staat een tweede indrukwekkende wandeling op het programma. Jullie vrolijke gids heeft natuurlijk weer een hoop goede verhalen en geinige weetjes over Amersfoort paraat. Zo valt er samen veel te bewonderen en af te lachen. Aangekomen bij het volgende restaurant wordt het overheerlijke hoofdgerecht geserveerd van deze bijzondere Walking Dinner in Amersfoort. Tijdens de laatste prachtige wandeling zal jouw gezelschap zich vergapen aan bijzondere gebouwen en de verborgen historische plekken en markante pleintjes die Amersfoort rijk is.

Verwen jezelf en jouw gezelschap met deze ontspannende, verrassende en smakelijke reis door het ongekende Amersfoort. Maak van je vrijgezellenfeest in Amersfoort iets bijzonders en onvergetelijks!

Inclusief:
– Ervaren stadsgids Amersfoort
– Compleet en gevarieerd 3-gangen menu
– Beproefde route in Amersfoort
– BTW