020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

CSI Amersfoort

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • ‚ā¨24,50 p.p. (incl. BTW)

Je vrijgezellenfeest is pas compleet met een spannend en actief middagje speuren in Amersfoort. En dit is niet zomaar een speurtocht. Welnee! Deze puzzeltocht is meeslepend, mysterieus en doortrapt. Gun jezelf en je vriendengroep een uitje vol spanning, sfeer en gezelligheid.

Heeft er altijd al een geniale detective in jou gezeten? Dan is onze CSI Amersfoort de ultieme activiteit voor jou en je vrienden of vriendinnen! Gedurende dit boeiende groepsuitje ga je in teams de binnenstad van Amersfoort in. Je speurt naar cruciale aanwijzingen om dit bloedstollende moordspel op te lossen. Ons vermakelijke spelprogramma CSI zit boordenvol uitdaging, lol en gezelligheid. Uitermate geschikt als vrijgezellenuitje, vriendenuitstap of ander groepsevent.

CSI Spelverloop
Vandaag wordt Amersfoort opgeschrikt door een brute liquidatie. Een bij de politie bekende crimineel was het slachtoffer. Alle feiten duiden op een vergelding in de onderwereld. Maar het politiekorps weet niet zeker wie de dader is. Een aantal verdachten zijn gearresteerd, maar wie van deze verdachte personen is werkelijk de dader? Wanhopig grijpen de rechercheurs naar het allerlaatste redmiddel en roepen de hulp in van de specialisten van het CSI Team! Jullie dus! Ben je er klaar voor?

Bij de start staat onze goedlachse spelbegeleider je op te wachten om je welkom te heten. Onze enthousiaste CSI-begeleider maakt een groepsindeling en geeft een wervelende uitleg. Elk team ontvangt een aantal onmisbare tools om als topdetective aan de slag te gaan. Zo ga je op pad met de spykit koffer. In dit koffertje zit een fototoestel en een ingenieus navigatiesysteem. Ook wordt jouw team bevoorraad met een uitgebreid informatiedossier. Hierin staan bijvoorbeeld profielschetsen van verdachten en andere onmisbare feiten en details.

Dan klinkt het startschot van deze geweldige speurmiddag die jij en je vrienden en vriendinnen gaan meemaken. Jullie stropen de straten en steegjes van Amersfoort af. Aan de hand van de cruciale aanwijzigen en tekenen die bij het stoffelijk overschot gevonden zijn, kom je steeds dichter bij de  ontluisterende ontknoping. Zal jouw team deze mysterieuze moord oplossen en Amersfoort ontdoen van deze levensgevaarlijke crimineel?

Na terugkomst van deze leuke en spannende speururen, ontvangt onze spelleider jullie met een welverdiend drankje. En dan is het tijd voor de prijsuitreiking en een toast! Valt jouw team in de prijzen en ontvangt het de eervolle hoofdprijs?

Maak samen met jouw groep vrienden de binnenstad van Amersfoort onveilig! Leef je uit met het CSI Spelprogramma en maak van jouw vrijgezellenfeest een onvergetelijke happening!

Inclusief:
– Ervaren CSI begeleider(s)
– Spelmaterialen CSI Spelprogramma
– 1 consumptie p.p.
– Prijs voor het beste team
– BTW