020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Crazy 88 Amersfoort

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Dit wil jij niet missen! Het Crazy 88 spelprogramma in Amersfoort moet je met vrienden of vriendinnen gespeeld hebben! Crazy 88 zit vol variatie, gezelligheid en gekte! Zo heb jij een vrijgezellenfeest nog nooit gevierd, of wel? Zeker als je zelf een waaghals bent zal dit goed bevallen. Of misschien leuk als je een paar van je brave vrienden uit hun ‘comfort zone’ wilt halen. Dan sla je met dit spelprogramma in Amersfoort de spijker op zijn kop!

Bij ons geweldige Crazy 88 Spel in Amersfoort ga je knotsgekke en bizarre opdrachten uitvoeren. Gedurende een aantal uren vervul je de meest krankzinnige opdrachten in het bruisende stadshart van Amersfoort.

Om te beginnen kun je rekenen op een warm onthaal van onze sympathieke Crazy Spelbegeleider. Je groep delen we op in competitieve Crazy 88-teams. Elk team neemt een digitale fotocamera en een uitdagende opdracht mee op pad. Samen met jouw vriendengroep maak je de straten van Amersfoort onveilig en beleef je een onvergetelijke tijd! Na voltooiing van je eerste Crazy 88-opdracht, bel je direct de spelbegeleider voor de volgende maffe missie. De fotocamera neemt de beelden van alle hilarische en geflipte opdrachten op en zo vergaar je jouw bewijsmateriaal. En je krijgt de beelden mee dus je kunt ze nog eens terugkijken en nagenieten van deze doldwaze tijd in Amersfoort. Ook vrienden en vriendinnen die er niet bij waren zullen vast dubbel liggen bij het zien van deze beelden!

Ons Crazy 88 Spelprogramma is een vrijgezellenuitstapje of groepsuitje dat je kunt spelen op een datum en tijdstip naar voorkeur!

Inclusief:
– Gedreven spelbegeleider(s)
– Consumpties
– Digitale camera
– Prijs voor de winnaars
– Inclusief download foto’s
– BTW

Tip! Ons Crazy 88 Spel is door het hele land te spelen. Je kunt dit uitje ook in je eigen stad of een andere stad spelen. Bel of mail onze sympathieke medewerkers voor extra info of offerte.

Nog een tip! Vind je het Crazy 88 Spel te absurd? Kijk gerust eens verder bij het uitgebreide aanbod van andere spelprogramma’s of speldiners.