020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Sex in the City Amersfoort

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 3 uur
  • €24,50 p.p. (incl. BTW)

Let op als je van Sex and the City houdt!

Wij presenteren aansluitend op dit populaire programma een hilarisch spelarrangement voor jou en je vriendinnen. Kies nu voor een middag of avond vol lekker eten en gek doen tijdens jouw vrijgezellenfeest in Amersfoort. Verras jouw vriendinnen met het Sex and the City Spelprogramma!

Dit gezellige Sex and the City spel speelt zich af in de knusse straten van Amersfoort. Onze ervaren spelbegeleider heet je hartelijk welkom op een trendy locatie. De kick off gaat gepaard met een stijlvol en feestelijk drankje. Daarna worden er teams samengesteld en neem je de spelmaterialen van het Sex and the City in ontvangst. Onze enthousiaste spelleider geeft het startschot en met je vriendinnen duik je het stadshart van Amersfoort in. Zijn jullie echte ‘Sex and the Citygirls’ en brengen jullie de uitdagende Sex and the City missies tot een goed einde?

We geven een paar voorbeelden van onze gevarieerde en uitgekiende opdrachten! Zo zing je bijvoorbeeld karaoke in een gezellig cafe in Amersfoort. Je doet een ‘stiletto run’ in een van de  winkelstraten. En met je vriendinnen start je de zoektocht naar je eigen Mister Big! Er wordt wat afgelachen, dat is zeker. We dagen je uit om elke opdracht met girlpower, stijl en klasse te vervullen. En vooral: met een hoog Sex and the City gehalte…

Na afloop van de amusante opdrachten is het tijd om met jouw vriendinnengroep een lekker drankje te drinken. Volop gelegenheid om na te babbelen over alle belevingen en maffe ervaringen van dit gewaagde Sex and the City Spelprogramma in Amersfoort.

Ons onvergetelijke Sex and the City Spel is de perfecte activiteit voor een vrijgezellenfeest of ander groepsuitstapje. Vanaf acht personen te boeken en op elke dag en tijdstip die je maar wilt!

Inclusief:
– Sympathieke en ervaren spelleider
– Verrassende consumptie bij ontvangst
– Spelmaterialen Sex and the City Spel
– Prijs voor beste team
– BTW

Let op! Wil je dat wij jouw vrijgezellenfuif of vriendinnenuitje in Amersfoort volledig organiseren met een heel dagprogramma? Komt voor elkaar! Dit mooie spelprogramma is uitstekend te combineren met bijvoorbeeld het Hou van Holland-Diner, het Moorddiner of een ander spelarrangement. Bel ons gerust om de mogelijkheden door te nemen!