020 - 700 94 39
020 - 700 94 39
  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes

Flashmob Workshop Amersfoort

  • Professionele begeleiding
  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Honderden uitjes
  • vanaf 10 personen
  • 2 uur
  • €30,00 p.p. (incl. BTW)

Geniet vandaag van Amersfoort en vooral: laat Amersfoort van jou genieten! Deze openbare  happening in Amersfoort zal de gemoederen nog lang bezig houden! Onze Flashmob Workshop Amersfoort is namelijk een origineel en gedenkwaardig vrijgezellenuitje. Luister je vrijgezellenfeest op met pittige dansmuziek, een wervelende topact en veel sfeer en plezier!

Wij laten je begeleiden door onze professionele choreograaf. Hij of zij gaat jullie voorbereiden op een openbare dansperformance die Amersfoort op zijn kop zet! Met je vriendengroep of vriendinnengroep ga je een spetterende dansshow weggeven precies in het centrum van Amersfoort! Uiteraard doe je dit onaangekondigd en onverwacht! Daar zullen ze van op kijken! Dit wordt hilarisch en onvergetelijk!

We verwelkomen jullie in onze danszaal in het hartje van Amersfoort. Onze choreograaf staat klaar om met je vrijgezellengroep aan de slag te gaan. Eerst kiezen jullie een dansnummer uit die jullie allemaal top vinden. Dit kan een favoriete danshit van een hedendaagse artiest zoals Lady Gaga, Rihanna, Anouk of Beyonce zijn. Maar een herkenbare hit uit de oude doos is natuurlijk ook prima! Na de nodige repetities zitten alle bewegingen en danspasjes goed in je systeem. Dan gaan we samen uitpuffen en bijkletsen met een welverdiend pauzedrankje. Daarna is het tijd voor het grote moment waar we naar uit hebben gekeken. We zetten de kers op te taart van je vrijgezellenfeest in Amersfoort.

Samen wandelen jullie daarna naar de beoogde dansplek midden in de knusse binnenstad van Amersfoort! Gedurende jullie dansshow worden de voorbijgangers en aanwezigen van Amersfoort aangenaam verrast door jullie ongekende performance! Deze onvergetelijke beelden van jullie dansact zullen overigens niet verloren gaan! Speciaal voor jullie filmen we namelijk het eindresultaat!

Dit zal Amersfoort eens goed wakker schudden! Beleef een swingende en originele tijd samen met je vrijgezellengroep. Deze Flashmob Workshop Amersfoort is natuurlijk de ultieme activiteit om je vrijgezellenfeest of andere viering compleet te maken!

Workshop Flashmob Amersfoort is inclusief:
– Ervaren choreograaf/ dansbegeleider
– Zaalhuur danszaal Amersfoort
– Garantie op swingend gezelschapsuitje
– BTW